Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Správy

MOTOR šport

Felipe Massa bude pokračovať v seriáli formuly E, podpísal kontrakt s tímom Venturi












MONACO 16. mája (WebNoviny.sk) - Brazílsky pretekár Felipe Massa podpísal kontrakt na tri roky s tímom Venturi v motoristickom seriáli formuly E.

Tridsaťsedemročný jazdec zo Sao Paula bude pôsobiť v stajni, ktorej spolumajiteľom je od sezóny 2018/2019 herec Leonardo DiCaprio. V "éčkovej" kategórii majú monoposty elektrický pohon. "Urobím všetko, aby som pomohol tomuto projektu a dúfam, že budem patriť medzi najrýchlejších jazdcov," uviedol Massa.

Odporúčame:
Veľká cena Španielska korisťou Hamiltona, prvé double Mercedesu v sezóne zavŕšil Bottas

Massa ukončil nedávno svoju kariéru vo formule 1, kde jazdil za tímy Ferrari, Sauber a Williams. Počas 15 rokov v najprestížnejšej motoristickej disciplíne sa stal víťazom 11 veľkých cien.

Nikdy nezískal titul majstra sveta, najbližšie k nemu mal v roku 2008, keď ho o jediný bod predstihol Brit Lewis Hamilton. V roku 2006 skončil tretí za Michaelom Schumacherom a Fernandom Alonsom. Oba úspechy dosiahol v tíme Ferrari. Informácie zverejnila BBC.





Viac k témam: Felipe Massa, Formula E, motoršport
Zdroj: Webnoviny.sk - Felipe Massa bude pokračovať v seriáli formuly E, podpísal kontrakt s tímom Venturi © SITA Všetky práva vyhradené.



© SITA Slovenská tlačová agentúra, prevádzkovateľ spravodajského portálu webnoviny.sk. Všetky práva vyhradené.

Reklama

Diskusia