Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Správy

Film a TV

Kristína Farkašová sa vydala, je z nej šťastná pani Tormová












BRATISLAVA 28. mája (WebNoviny.sk) - Slovenská herečka, moderátorka a spisovateľka Kristína Farkašová sa vydala. Tridsaťpäťročná rodáčka z Bratislavy povedala "áno" svojmu partnerovi Petrovi Tormovi. O radostnú správu sa v pondelok podelila prostredníctvom služby Instagram.

Odporúčame:
Barbora Švidraňová má syna, spoločne s Francescom mu dali meno Gabriel

"Radostne vám, moji milí, oznamujem, že som šťastná Pani Tormová. Pán Torma je tiež šťastný," napísala ku snímke, na ktorej vidieť novomanželom obrúčky. Tridsaťšesťročný ženích sa svadbou pochválil už v nedeľu. "Chceli sme, lebo sme nemuseli,“ napísal o svadbe Torma. Sobáš sa podľa portálu Topky.sk konal cez víkend.

Správa o tom, že Farkašová a Torma tvoria pár, sa dostala na verejnosť minulý rok. Herečka predtým žila s redaktorom TV JOJ Jurajom Hajdinom, s ktorým má dvojčatá Matildu a Elu, a bola vydatá za herca a speváka Kamila Mikulčíka.



Kristína Farkašová



Vyštudovala divadelnú dramaturgiu na VŠMU, pričom dva semestre absolvovala aj na pražskej DAMU. Už počas školy začala hrať v Radošinskom naivnom divadle a neskôr aj v Činohernom klube v Prahe. Predstavila sa aj v muzikáloch Producenti a Príbeh ulice II. V súčasnosti moderuje reláciu Postav dom, zasaď strom. Spolu s Milanom Zimnýkovalom sa predstavila aj ako moderátorka relácie Legendy popu. Zahrala si v seriáloch ako Rodinné tajomstvá (2005), Ordinácia v ružovej záhrade (2007 - 2012), Zlomok sekundy (2011), Hoď svišťom (2011 - 2012), Nevinní (2011 - 2012), Cirkus Bukowsky (2013 - 2014) alebo Tajné životy (2014) a filmoch ako Poslední plavky (2007), Pouta (2009), Anjeli (2012) či Únos (2017). Za stvárnenie Kláry vo filme Pouta ju nominovali na Českého leva. Dcéra herca Borisa Farkaša sa venuje aj písaniu, na konte má knihy Som mama (2015) a Stále som mama (2017).



Informácie pochádzajú z webstránky www.topky.sk a archívu agentúry SITA.





Viac k témam: Kristína Farkašová, Peter Torma, svadba
Zdroj: Webnoviny.sk - Kristína Farkašová sa vydala, je z nej šťastná pani Tormová © SITA Všetky práva vyhradené.



© SITA Slovenská tlačová agentúra, prevádzkovateľ spravodajského portálu webnoviny.sk. Všetky práva vyhradené.

Reklama

Diskusia