Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Správy

Divadlo

Leto v Štúdiu L+S bude opäť patriť skvelému humoru i hudbe












BRATISLAVA 4. júla 2018 (WBN/PR) - V Štúdiu L+S sa aj tento rok bude hrať počas divadelných prázdnin. V júli si tak prídu na svoje všetci divadelní fanúšikovia, ktorým počas roka nezostáva na návštevu divadla čas. Ale aj tí, ktorí večer v divadle považujú za zmysluplne strávený voľný či dovolenkový čas.

Takzvané Leto v Štúdiu L+S odštartovalo v utorok večer skvelou komédiou Milana Lasicu - Listy Emilovi, ktorá sa hrá už 4 roky, no napriek tomu je neustále vypredaná. Dnes sa divákom predstaví jedna z najnovších inscenácií, ktoré sa hrajú v Štúdiu L+S – komédia Lord Norton a sluha James (po dvadsiatich rokoch). Obidve postavičky zažívajú svoj comeback a ich fanúšikovia sa už nevedia dočkať. Komédia v hlavných úlohách s Jozefom Vajdom a Ľubošom Kostelným je na letný večer ako stvorená.

Humor má nekonečne mnoho podôb, ale jeho spoločným menovateľom je pohrávanie sa s myslením, duchaplnosť, ale aj múdrosť. Anglická konverzačná komédia Rybárik kráľovský, ktorú divadlo uvedie 7. júla, je v spôsobe humoru sokratovská, múdra, ale aj plná paradoxov, iskrenia ducha, krutého sarkazmu i hravej irónie. Toto všetko vyvažuje až sentimentálnou láskavosťou a zhovievavosťou ku každodenným slabostiam človeka. Spolu s priateľmi si preto nenechajte ujsť skvelé výkony Milana Lasicu, Milana Kňažka a Emílie Vášáryovej.

Predstavenie Starí majstri, v hlavných úlohách s Milanom Lasicom a Martinom Hubom, je počas Leta v Štúdiu L+S na programe 8. júla. Po nich prídu 10. júla na scénu Staré dámy - komédia s dvoma excelentnými slovenskými herečkami – Zdenou Studenkovou a Kamilou Magálovou. Pre veľký úspech sa bude táto inscenácia hrať aj 14. júla.

Záver júlového programu  v ,,Esku“  bude patriť tradičnému koncertu Milana Lasicu a Petra Lipu. Dvaja bardi slovenskej kultúrnej scény k svojmu spoločnému koncertu povedia vždy niekoľko historiek a postrehov zo svojho života. Z koncertu sa tak stáva večer plný nielen dobrej hudby, ale aj humoru. A ak vás ešte dovtedy nechytí dovolenková nálada, po tomto večere ju budete mať určite.

A aby Leto v Štúdiu L+S bolo skutočne o pohodovej letnej atmosfére, aj tento rok divadlo pre divákov pripravilo niečo chladené na privítanie a samozrejme aj dobrú klímu!

___________________________________________________________________

Generálny partner: Slovenská sporiteľňa

Hlavní reklamní partneri: Ararat, LGM , Forza CZ a YIT

Reklamní partneri: minerálna voda Fatra, Barzzuz, Bratislavské kultúrne informačné stredisko, Forza, Hotel Tatra

Mediálni partneri: Rádio Jemné, denník Pravda, týždenník .týždeň, mesačník Kam do mesta, webnoviny.sk, predpredaj.sk, zoznam.sk, Bratislavské kultúrne informačné stredisko

Produktový partner: HUBERT J.E.





Viac k témam: Divadlo, Listy Emilovi, Štúdio L+S
Zdroj: Webnoviny.sk - Leto v Štúdiu L+S bude opäť patriť skvelému humoru i hudbe © SITA Všetky práva vyhradené.



© SITA Slovenská tlačová agentúra, prevádzkovateľ spravodajského portálu webnoviny.sk. Všetky práva vyhradené.

Reklama

Diskusia