Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Správy

Futbal

Legii hrozí po vyradení v LM Trnavou ďalšia blamáž, útočník označil svoj tím za primitívny












VARŠAVA 10. augusta (WebNoviny.sk) - Poľský futbalový šampión Legia Varšava utrpel vo štvrtkovom úvodnom zápase 3. predkola Európskej ligy 2018/2019 proti luxemburskému tímu F91 Dudelange poriadnu hanbu.

Na vlastnom trávniku prehral 1:2 a po tom, ako v 2. predkole Ligy majstrov nestačil na slovenský FC Spartak Trnava, je teraz blízko vyradenia aj v kontinentálnom pohári číslo dva.

Dudelange zvíťazilo zaslúžene



Jeden zo služobne najstarších hráčov Legie Michal Kucharczyk, ktorý na Lazienkowskej ulici pôsobí od roku 2009, si po štvrtkovej prehre "nebral servítku pred ústa" a verejne povedal, čo si myslí o súčasnej situácii vo varšavskom tíme.

Odporúčame:
Foto: AS Trenčín šokoval slávny Feyenoord, ale Šemrinec s Monizom pred odvetou krotia optimizmus

"Zapísali sme sa histórie Legie ako primitívne mužstvo. Taký klub si nemôže dovoliť takéto prehry, o to viac, že Dudelange zvíťazilo zaslúžene," povedal Kucharczyk podľa webu legionisci.com.

Skóre duelu na Štadióne poľskej armády otvoril v 24. min krídelník hostí Clément Couturier, no už zakrátko vyrovnal Španiel Carlitos. Plány Legie narušil v 44. min jeho krajan Iňaki Astiz, ktorý videl červenú kartu.

Na ihrisku mali dominovať



Luxemburský zástupca bol po zmene strán aktívnejším tímom a v 62. min rozhodol o jeho triumfe z pokutového kopu David Turpel.

Odporúčame:
Slovan po víťazstve nad Rapidom ide za svojím snom, tréner Ševela pochválil skvelých fanúšikov

"Myslím si, že aj s desiatimi hráčmi sme mali dominovať na ihrisku. Zostali sme však zatlačení do defenzívy a dopustili sme sa množstva chýb. V šatni síce tvoríme mužstvo, ale na ihrisku hrá každý na svoju bránku. Kým sa nezjednotíme a nebudeme tvoriť tím, budeme dosahovať takéto výsledky. Momentálne sme spadli až na dno. Ak sa od neho odrazíme, ukážeme našu triedu, ale ak nie, fanúšikovia budú na nás naďalej pískať, pretože si to zaslúžime," doplnil Michal Kucharczyk.





Viac k témam: Európska liga UEFA, Legia Varšava
Zdroj: Webnoviny.sk - Legii hrozí po vyradení v LM Trnavou ďalšia blamáž, útočník označil svoj tím za primitívny © SITA Všetky práva vyhradené.



© SITA Slovenská tlačová agentúra, prevádzkovateľ spravodajského portálu webnoviny.sk. Všetky práva vyhradené.

Reklama

Diskusia