Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Správy

Slovensko

Fond na podporu kultúry národnostných menšín už vyplatil takmer 3,5 milióna eur












BRATISLAVA 22. septembra (WebNoviny.sk) - Fond na podporu kultúry národnostných menšín uzavrel od konca júla do polovice septembra 552 zmlúv s uchádzačmi a na projekty vyplatil 3 413 200 eur.

Ako uvádza stránka fondu, odborné rady všetkých národnostných menšín v roku 2018 ukončili rozhodovací proces a navrhli podporiť 1 447 projektov v celkovej sume 7 388 624 eur. Nevyčerpané finančné prostriedky vo výške 291 376 eur sa stanú súčasťou dotačného balíka v roku 2019.

Odporúčame:
Ministerstvo vnútra rozdá dotácie pre požiarne stanice, Saková stanovila termín do konca októbra

Prijímatelia, ktorí majú pripísanú dotáciu na účet po 1. auguste, sú povinní použiť dotáciu najneskôr do 31. marca 2019 a vyúčtovať ju do 15. apríla 2019. Úspešných uchádzačov, ktorí ešte neboli vyzvaní na zmenu rozpočtu alebo na podpis zmluvy, fond bude kontaktovať v najbližších dňoch.

Cieľom Fondu na podporu kultúry národnostných menšín je, aby do konca septembra vyplatili podstatnú časť dotácií a október využili už na zverejňovanie výziev na rok 2019, informuje stránka fondu.





Viac k témam: Fond na podporu kultúry národnostných menšín
Zdroj: Webnoviny.sk - Fond na podporu kultúry národnostných menšín už vyplatil takmer 3,5 milióna eur © SITA Všetky práva vyhradené.



© SITA Slovenská tlačová agentúra, prevádzkovateľ spravodajského portálu webnoviny.sk. Všetky práva vyhradené.

Reklama

Diskusia