Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Správy

Futbal

Ferguson sa vrátil na Old Trafford prvýkrát od operácie mozgu, pred zápasom pociťoval nervozitu












MANCHESTER 22. september (WebNoviny.sk) - Bývalý futbalový tréner Sir Alex Ferguson sa objavil na sobotňajšom zápase Premier League medzi Manchestrom United a Wolverhamptonom.

Sedemdesiaťšesťročný kouč zavítal na Old Trafford prvýkrát od májovej operácie mozgu. Škótsky rodák strávil na lavičke "červených diablov" dovedna 27 rokov a stal sa najúspešnejším koučom v histórii britského futbalu.

Odporúčame:
Kouč ManUtd Mourinho odporučil hráčom pred zápasom Ligy majstrov v Berne, aby zmýšľali ako Federer

"Bola to dlhá cesta, ale robím kroky vpred a riadim sa pokynmi, ktoré mi dali moji synovia a doktori," povedal legendárny lodivod, ktorý vyhral s Manchestrom 38 trofejí. Ferguson pred vyše štyrmi mesiacmi zmizol z verejného života pre zdravotné problémy. Niekoľko dní musel vtedy stráviť na jednotke intenzívnej starostlivosti v nemocnici Salford Royal, kde absolvoval operáciu mozgu.

"Som trochu nervózny, pretože ostatný zápas United som sledoval ešte v apríli, keď nastúpili proti Arsenalu. Je to skvelé byť opäť na štadióne a bude to dojímavé, keď sa zápas začne," dodal pred štartom stretnutia.





Viac k témam: Alex Ferguson, Manchester United, Premier League
Zdroj: Webnoviny.sk - Ferguson sa vrátil na Old Trafford prvýkrát od operácie mozgu, pred zápasom pociťoval nervozitu © SITA Všetky práva vyhradené.



© SITA Slovenská tlačová agentúra, prevádzkovateľ spravodajského portálu webnoviny.sk. Všetky práva vyhradené.

Reklama

Diskusia