Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Správy

Futbal

Karim Benzema z Realu Madrid možno nestihne prvé El Clásico sezóny












MADRID 10. októbra (WebNoviny.sk) - Francúzsky futbalový útočník v službách Realu Madrid Karim Benzema možno nestihne prvé El Clásico sezóny 2018/2019, ktoré sa uskutoční 28. októbra na Camp Nou v Barcelone.

Benzema nedohral sobotňajší súboj La Ligy na trávniku Deportiva Alavés. Po prvom polčase sa u na ihrisko nevrátil pre zranenie zadného stehenného svalu na pravej nohe a podľa viacerých zdrojov bude štvorgólový strelec Realu v tejto sezóne pauzovať minimálne dva týždne.

"Los Blancos" napokon s Alavésom prehrali 0:1 zásahom domácich z nadstaveného času a po štvrtý raz v sérii zostali s nulou na konte strelených gólov. Okrem Benzemu sa zranil aj jeho waleský spoluhráč Gareth Bale. Mimo hry sú momentálne aj ďalší hráči základnej zostavy Realu Dani Carvajal, Isco či Marcelo.

"Zranenia sú pre mužstvo vždy nepríjemné. Dúfam, že naši zranení hráči sa vrátia čo najskôr, pretože sú to futbalisti, ktorí na ihrisku vytvárajú rozdiel. Sú pre nás kľúčoví, takže čím skôr budeme opäť v plnej sile, tým lepšie," povedal kapitán Madridčanov Sergio Ramos.





Viac k témam: El Clásico, FC Barcelona, Karim Benzema, La Liga, Real Madrid
Zdroj: Webnoviny.sk - Karim Benzema z Realu Madrid možno nestihne prvé El Clásico sezóny © SITA Všetky práva vyhradené.



© SITA Slovenská tlačová agentúra, prevádzkovateľ spravodajského portálu webnoviny.sk. Všetky práva vyhradené.

Reklama

Diskusia