Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Správy

Svet

Aktualizované: V Kolíne nad Rýnom uzatvorili železničnú stanicu, dôvodom bola rukojemnícka dráma














  • aktualizované 15. októbra, 16:22




BERLÍN 15. októbra (WebNoviny.sk) – Muž, ktorý na hlavnej železničnej stanici v Kolíne nad Rýnom držal rukojemníčku, utrpel pri policajnom zásahu život ohrozujúce zranenia. Páchateľ držal obeť v lekárni nachádzajúcej sa v budove takmer dve hodiny.

Po razii prišli na miesto záchranári, ktorí mu poskytli zdravotnú pomoc. Zatiaľ nie je známe, aké zranenia utrpel. Polícia len potvrdila, že ho zranili pri akcii, ktorej cieľom bolo oslobodiť rukojemníčku. Tú ošetrili na mieste, keďže mala ľahké zranenie.

Zo stanice pritom odviezli do nemocnice aj zranenú tínedžerku. Policajný hovorca zatiaľ nepotvrdil, či páchateľ najprv napadol dievča a potom držal v zajatí ženu.

Dráma sa začala o 12:45. Muži zákona uzatvorili aj námestie Breslauer Platz v okolí stanice. Dopravná spoločnosť Deutsche Bahn na Twitteri uviedla, že obmedzila aj prevádzku stanice. Polícia vyzývala ľudí, aby sa nepribližovali k miestu.





Viac k témam: polícia, rukojemníci
Zdroj: Webnoviny.sk - Aktualizované: V Kolíne nad Rýnom uzatvorili železničnú stanicu, dôvodom bola rukojemnícka dráma © SITA Všetky práva vyhradené.



© SITA Slovenská tlačová agentúra, prevádzkovateľ spravodajského portálu webnoviny.sk. Všetky práva vyhradené.

Reklama

Diskusia