Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Správy

Hudba

Členovia kapely Metallica nepremýšľajú nad dôchodkom, na scéne by chceli byť ďalších 25 rokov












BRATISLAVA 31. októbra (WebNoviny.sk) - Americká kapela Metallica by rada pôsobila na scéne najmenej ďalších 25 rokov.

V rozhovore pre rozhlasovú stanicu 93.3 WMMR Rocks! to vyhlásil bubeník formácie Lars Ulrich.

"Veľa ľudí odchádza na dôchodok, no my sa cítime byť mladí a plní energie. Chceme fungovať ešte dlho. Dúfame, že tak ďalších 20 až 25 rokov. Neviem, ako to bude vyzerať a ako budeme znieť, ale taká je naša predstava. Nepremýšľame nad dôchodkom," povedal 54-ročný muzikant, ktorý sa spolu s kapelou zastaví na budúci rok napríklad aj 16. augusta na viedenskom štadióne Ernsta Happela, 18. augusta na pražskom letisku Letňany alebo 21. augusta na varšavskom štadióne PGE Narodowy.



Metallica *



* vznikla v roku 1981 v Los Angeles. Súčasnú zostavu tvoria aj gitarista a spevák James Hetfield, gitarista Kirk Hammett a basgitarista Robert Trujillo. Debutovali v roku 1983 albumom Kill 'Em All, po ktorom nasledovali štúdiovky Ride The Lightning (1984), Master Of Puppets (1986), ...And Justice For All (1988), Metallica (1991), Load (1996), Reload (1997), St. Anger (2003), Death Magnetic (2008) a Hardwired... To Self-Destruct (2016).

V roku 2013 kapela zverejnila snímku Metallica: Through The Never, ktorú nakrútil režisér a fanúšik kapely Nimród Antal. Dokument v 3D formáte prináša netradičný pohľad na dianie na javisku aj v zákulisí, a to prostredníctvom príbehu jedného z členov štábu, mladíka Tripa, ktorého stvárnil Dane DeHaan.



Informácie pochádzajú z webstránky www.loudersound.com a archívu agentúry SITA.





Viac k témam: Metallica
Zdroj: Webnoviny.sk - Členovia kapely Metallica nepremýšľajú nad dôchodkom, na scéne by chceli byť ďalších 25 rokov © SITA Všetky práva vyhradené.



© SITA Slovenská tlačová agentúra, prevádzkovateľ spravodajského portálu webnoviny.sk. Všetky práva vyhradené.

Reklama

Diskusia