Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Správy

Kultúra

Skupina Spice Girls ohlásila turné, jedna z členiek však bude na koncertoch chýbať












BRATISLAVA 5. novembra (WebNoviny.sk) - Britská skupina Spice Girls ohlásila návrat na koncertné pódiá. Formácia v zložení Melanie "Sporty Spice" Chisholm, Emma "Baby Spice" Bunton, Melanie "Scary Spice" Brown a Geri "Ginger Spice" Horner to oznámila prostredníctvom videa, ktoré zverejnili na Twitteri.

Victoria "Posh Spice" Beckham sa na koncertoch nezúčastní. Kvarteto vystúpi od 1. do 15. júna v mestách Manchester, Coventry, Sunderland, Edinburgh, Bristol a Londýn, kde sa predstaví na štadióne Wembley. Ako support na turné vystúpi speváčka Jess Glynne.

Spice Girls vznikli v roku 1994. Na konte majú nahrávky Spice (1996), Spiceworld (1997) či Forever (2000). Po veľkom úspechu si dali v roku 2000 pauzu a znova sa stretli v rokoch 2007 a 2008, keď absolvovali svetové turné. Naposledy sa spolu predstavili na záverečnom ceremoniáli londýnskych olympijských hier v roku 2012.

Informácie pochádzajú z webstránky www.nme.com a archívu agentúry SITA.





Viac k témam: Emma "Baby Spice" Bunton, Geri "Ginger Spice" Horner, Melanie "Scary Spice" Brown, Melanie "Sporty Spice" Chisholm, spice girls, Victoria "Posh Spice" Beckham
Zdroj: Webnoviny.sk - Skupina Spice Girls ohlásila turné, jedna z členiek však bude na koncertoch chýbať © SITA Všetky práva vyhradené.



© SITA Slovenská tlačová agentúra, prevádzkovateľ spravodajského portálu webnoviny.sk. Všetky práva vyhradené.

Reklama

Diskusia