Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Správy

Knihy

Posledný džentlmen – tretí román mladej autorky












BRATISLAVA 8. novembra 2018 (WBN/PR) - Mladá autorka Michaela Zamari vydáva rok po svojom debute v poradí už tretí román s názvom Posledný džentlmen, ktorý je inšpirovaný skutočnými udalosťami. Autorka prepožičala hlavnej postave svoje skúsenosti s vydaním svojej prvej knihy Šéf môjho šéfa a ponúka tak náhľad do knižného zákulisia. Svojim čitateľom ale neostáva nič dlžná a v knihe sa prelína aj milostný príbeh, ktorý je okorenený o šteklivé scény.

Autorka priznáva, že svoju tretiu knihu si vydáva na vlastné náklady, pretože sa jej zdalo príliš trúfalé ponúkať ju vydavateľstvám. Mohli by sa v nej totiž nájsť.

Knižka je už dostupná vo všetkých dobrých kníhkupectvách.

Aké je to vydať svoju prvú knihu na knižnom trhu, kde vás nikto nepozná, a zamotať sa pri tom s kolegom v práci, kde vás poznajú všetci?

Jennifer vie o tom svoje. Pred oslavou jej dvadsiatych šiestych narodenín v nej naplno prepukne vášeň pre písanie a snaží sa dostať svoj debut na pulty kníhkupectiev za každú cenu. Nemá však ani poňatia, čo ju to bude stáť.

Počas tejto životnej etapy sa jej cesta pretne so starším kolegom, s ktorým na prvý pohľad nemá nič spoločné. Sú ako oheň a voda. Majú protichodné názory, odlišné záujmy a iné priority. Napriek tomu nedokážu prejsť okolo seba bez povšimnutia.

Začnú sa nezáväzne stretávať. Veď, čo sa môže stať?

Jareda to však jednostaj ťahá domov, preč z hlavného mesta, kde sa Jennifer cíti ako ryba vo vode. Má vôbec ich vzťah šancu stať sa niečím viac? Alebo sa už dávno stal?





Viac k témam: kniha, Michaela Zamari
Zdroj: Webnoviny.sk - Posledný džentlmen – tretí román mladej autorky © SITA Všetky práva vyhradené.



© SITA Slovenská tlačová agentúra, prevádzkovateľ spravodajského portálu webnoviny.sk. Všetky práva vyhradené.

Reklama

Diskusia