Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Správy

Futbal

Ronaldo zložil poklonu Messimu a nepriamo ho pozval do Serie A












TURÍN 10. decembra (WebNoviny.sk) - Futbalista Juventusu Turín Cristiano Ronaldo nepriamo pozval Lionela Messiho, aby sa k nemu pripojil v najvyššej talianskej súťaži Serie A.

Portugalčan, ktorý k "Bianconeri“ prestúpil počas leta z Realu Madrid dostal v rozhovore pre La Gazzetta dello Sport otázku, či mu v lige chýba konkurencia v podobe Argentínčana, na čo odpovedal svojským štýlom.

"On mi nechýba, ale možno ja jemu áno. Počas svojej kariéry som už hral v Anglicku, Španielsku, Taliansku aj Portugalsku, zatiaľ čo on je stále v Barcelone. Možno ma on potrebuje viac,“ skonštatoval Ronaldo a doplnil: "Pre mňa je život výzvou a bol by som rád, keby ju prijal aj on a niekedy sem prišiel. Avšak ak je šťastný v Španielsku, plne to rešpektujem.“

CR7, ktorý doposiaľ nastrieľal v aktuálnom ročníku Serie A 10 ligových gólov na záver rozhovoru skonštatoval, že je v Turíne šťastný a zložil aj kompliment svojmu úhlavnému rivalovi v boji o post najlepšieho futbalistu sveta za poslednú dekádu. "Messi je skvelý hráč a dobrý človek, tu mi však nič nechýba. So svojím novým životom som nesmierne spokojný,“ povedal.





Viac k témam: Cristiano Ronaldo, FC Barcelona, Juventus Turín, La Liga, Serie A
Zdroj: Webnoviny.sk - Ronaldo zložil poklonu Messimu a nepriamo ho pozval do Serie A © SITA Všetky práva vyhradené.



© SITA Slovenská tlačová agentúra, prevádzkovateľ spravodajského portálu webnoviny.sk. Všetky práva vyhradené.

Reklama

Diskusia