Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Správy

Tenis

Raonic možno nenastúpi proti Slovensku v Davis Cupe, jeho koleno potrebuje oddych












MELBOURNE 24. januára (WebNoviny.sk) - Kanadský tenista Milos Raonic ukončil svoje pôsobenie na Australian Open štvrťfinálovou prehrou s Francúzom Lucasom Pouilleom a počas tlačovej konferencie v Melbourne odpovedal na otázky týkajúce sa jeho účasti v budúcotýždňovom stretnutí Davisovho pohára proti Slovensku v Bratislave (1.-2. 2.).

Kontrola stavu jeho kolena



Zatiaľ to nevyzerá tak, že kanadská jednotka zamieri na Slovensko. V rozhovore 28-ročný Raonic naznačil potrebu vyhodnotenia svojho súčasného zdravotného stavu a zároveň ho čaká kontrola stavu jeho kolena.

"Nie som si istý, či môžem nastúpiť v Davisovom pohári. Dôležitú rolu hrá aj zmena povrchu. Rozhodnem sa počas najbližších 24 hodín," cituje Raonica web Australian Open 2019.

Snaží sa predísť operačnému zákroku



Kanaďan s čiernohorským rodiskom aj ďalej rozvinul svoje myšlienky týkajúce sa zdravotného stavu.

"Moje koleno je na tom približne rovnako ako minulý rok. Bolo by pre mňa teraz náročné prejsť na antuku. Koleno nie je v stopercentnom poriadku, viem o tom a snažím sa predísť operačnému zákroku. Preto neviem, či môžem momentálne podstúpiť takýto risk," dodal finalista Wimbledou 2014 Milos Raonic.

Kanada a Slovensko odohrajú 1. - 2. februára kvalifikačné stretnutie o postup na finálový turnaj Davisovho pohára, ktorý sa uskutoční 18. - 24. novembra 2019 v Madride.





Viac k témam: Davisov pohár
Zdroj: Webnoviny.sk - Raonic možno nenastúpi proti Slovensku v Davis Cupe, jeho koleno potrebuje oddych © SITA Všetky práva vyhradené.



© SITA Slovenská tlačová agentúra, prevádzkovateľ spravodajského portálu webnoviny.sk. Všetky práva vyhradené.

Reklama

Diskusia