Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Správy

Hudba

Lukáš Adamec sa na koncertoch Tancuj mi predstaví s Táslerom, Kandráčom aj Nikolete Drummer












BRATISLAVA 8. februára (WebNoviny.sk) - Populárny spevák Lukáš Adamec usilovne pracuje na novom  videoklipe. Pilotný singel Tancuj mi, z pripravovaného albumu uzrie svetlo sveta už o pár týždňov.

Ochutnávku novej produkcie aj LIVE Premiéru novej skladby spevák  predstaví na dvoch koncertoch v Košiciach a Bratislave. Návštevníkom po Adamcovom boku zaspievajú Ondrej Kandráč, Ivan Tásler a ďalší.

Posledné mesiace sa Lukáš Adamec  ponoril do tvorivej činnosti. Týždne strávené v nahrávacom štúdiu už čoskoro prinesú prvé ovocie. Nová štúdiovka z dielne mladého Košičana sa na pulty predajní dostane už tento rok. Prvý singel s názvom Tancuj mi Lukáš Adamec podporí videoklipom a verejnosti predstaví ešte vo februári.



LIVE Premiéru pilotného singlu, ale aj ďalšie nové skladby, popretkávané Adamcovými najväčšími hitmi budú mať priaznivci temperamentnej slovenskej hudby možnosť počuť na jeho jarných koncertoch nesúcich rovnaký názov ako avizovaná pesnička – Tancuj mi.

Vystúpenia so slovenskou speváckou špičkou



„Na tom,  čo robím, milujem absolútne všetko. Je to neskutočný pocit, keď si publikum s nami spieva naše  pesničky. Veľa pre mňa znamená, aj keď našu tvorbu ocenia priatelia a zároveň kolegovia z brandže. Uznanie a obrovskú dôveru mi prejavili  aj interpreti, ktorí sú momentálne na špici našej hudobnej scény  a prizvali ma na svoje pódium. Ten zážitok bol pre mňa neopísateľný a zistili sme, že nám to spolu funguje. Cítil som tom nie len u chalanov, ale aj od publika,“ Adamec naráža na nedávne hosťovanie na koncertoch IMT Smile a Kandráčovcov.



Spoločné vystúpenie a spolupráca so spomínanými hviezdami  sa chlapcom tak zapáčila, že si ju zopakujú práve na avizovaných koncertoch Tancuj mi. V bratislavskom Ateliéri Babylon sa 6. apríla 2019  za sprievodu Adamcovej kapely spoločne s Lukášom  predstaví leader skupiny IMT Smile Ivan Tásler.



Košickému publiku dňa 22. marca 2019 v Kulturparku zanôti frontman skupiny Kandráčovci Ondrej Kandráč. (vstupenky na koncerty"Som rád, že práve na tomto koncerte prvýkrát zaznie moja nová skladba Postav dom. Už tradične je za ňou náš dvorný textár Vlado Puchala. Tentokrát som si na pomoc prizval známeho muzikanta Tomiho Okresa. Postaral sa o aranž a je takisto autorom melódie tejto chytľavej skladby. Mám pocit, že to vzájomne neskutočne zafungovalo " prezradil Ondrej Kandráč.

Víťazka súťaže Česko Slovensko má Talent



Okrem dvoch mien, ktoré v hudobných vodách posledné roky najviac  rezonujú, sa na oboch koncertoch predstaví aj mladučký talent, ktorý sa do povedomia verejnosti vryl len nedávno. Reč je o 11-ročnej bubeníčke Nikolete Drummer, ktorá sa teší prvenstvu posledného ročníka talentovej súťaže Česko Slovensko má Talent.

Okrem víťazstva v spomínanej súťaži má mladučká hudobníčka na konte i ďalší úspech. Stala sa súčasťou najväčšej kapely na svete Rockin'1000. Vo formácii je najmladšou členkou a zároveň i jediným slovenským zástupcom.  O tom, že vystúpenie nadšenej bubeníčky pripravovaným koncertom Tancuj mi pridá na grádoch, niet pochýb.



Program osvieži aj ďalšie zvučné meno slovenskej hudobnej scény. „Na oboch koncertoch vystúpi ešte jeden, teraz ešte tajný  hosť. Zatiaľ však môžem prezradiť, že sa jedná o hlavné hviezdy slovenskej populárnej kapely, ktorej pesničky bodujú v slovenskom rádiovom éteri,“ poodkryl Adamec kompletnú dramaturgiu koncertov, sľubujúc, že doposiaľ tajného hosťa odhalí ešte pred samotnými koncertmi.





Viac k témam: IMT Smile, Kandráčovci
Zdroj: Webnoviny.sk - Lukáš Adamec sa na koncertoch Tancuj mi predstaví s Táslerom, Kandráčom aj Nikolete Drummer © SITA Všetky práva vyhradené.



© SITA Slovenská tlačová agentúra, prevádzkovateľ spravodajského portálu webnoviny.sk. Všetky práva vyhradené.

Reklama

Diskusia