Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Správy

Slovensko

Foto: Tínedžerky vybehli spoza autobusu pred idúce autá, vodiči zrážkam nedokázali zabrániť












BRATISLAVA/BANSKÁ BYSTRICA 17. mája (WebNoviny.sk) - Dve rovnaké nehody, ktoré sa stali približne v rovnakom čase riešili vo štvrtok po 14:00 policajti v okresoch Lučenec a Veľký Krtíš.

V obci Fiľakovské Kováče vybehla spred stojaceho autobusu 15-ročná dievčina. Vbehla rovno do cesty 37-ročnému vodičovi BMW. Ten pre krátku vzdialenosť nedokázal zrážke zabrániť. Rovnaký scenár sa odohral aj v obci Sklabiná, v časti Peserany.

Ako agentúru SITA informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová, tu spoza autobusu vybehla na cestu 13-ročná školáčka. Ani v tomto prípade 27-ročná vodička Fordu Galaxy nedokázala zrážke zabrániť. Obidve dievčatá utrpeli našťastie iba ľahké zranenia. Ani jeden z vodičov pred jazdou nepil alkohol.

Za štyri mesiace sme v Banskobystrickom kraji zaevidovali 30 dopravných nehôd s účasťou chodcov. Až 29 z nich utrpelo zranenia, z toho päť ťažké a jeden chodec na následky zranení zomrel.





Viac k témam: dopravná nehoda, zrážka chodca s autom
Zdroj: Webnoviny.sk - Foto: Tínedžerky vybehli spoza autobusu pred idúce autá, vodiči zrážkam nedokázali zabrániť © SITA Všetky práva vyhradené.



© SITA Slovenská tlačová agentúra, prevádzkovateľ spravodajského portálu webnoviny.sk. Všetky práva vyhradené.

Reklama

Diskusia