Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Správy

Slovensko

Foto: Diaľnica D1 bola pre nehodu kamiónu a troch áut uzavretá, príčinou bola zrejme nepozornosť (aktualizované)












29.7.2019 (Webnoviny.sk) -


  • aktualizované 29. júla 17:05




Na 64,5 kilometri diaľnice D1 v smere na Hlohovec v katastri obce Červeník sa v pondelok popoludní stala vážna dopravná nehoda - zrazil sa kamión s dodávkou a dvoma osobnými autami.

Kamión prerazil stredové zvodidlo



Kamión po náraze prerazil stredové zvodidlá a skončil v protismere. Ako agentúru SITA informovala Katarína Križanová z Prezídia Hasičského a záchranného zboru, pri dopravnej nehode sa zranilo 12 osôb.

Na mieste zasahovalo asi 15 hasičov a dve posádky Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby. Diaľnica museli po nehode v oboch smeroch uzavrieť.

Zranené je aj 16-ročné dievča



Ako agentúru SITA informovala hovorkyňa spoločnosti Air Transport Europe Zuzana Hopjaková, bratislavskí záchranári do svojej starostlivosti prezvali 16-ročné dievča, ktoré bolo pri príchode leteckých záchranárov z osobného motorového vozidla už vyslobodené hasičmi.

S poranením driekovej časti chrbtice a početnými odreninami pacientku v stabilizovanom stave letecky transportovali na centrálny príjem Národného ústavu detských chorôb v Bratislave. Posádka záchranárskeho vrtuľníka z Trenčína si na mieste prevzala 43-ročnú vodičku. S poranením brucha ju v stabilizovanom stave letecky transportovali do Fakultnej nemocnice v Trenčíne.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Hromadná dopravná nehoda na diaľnici D1 v smere na Hlohovec (fotografie)





Viac k témam: ATE Air - Transport Europe, diaľnica D1, dopravná nehoda, hasiči, leteckí záchranári
Zdroj: Webnoviny.sk - Foto: Diaľnicu D1 uzavreli pre vážnu nehodu, kamión sa zrazil s dvomi autami a dodávkou (aktualizované) © SITA Všetky práva vyhradené.



© SITA Slovenská tlačová agentúra, prevádzkovateľ spravodajského portálu webnoviny.sk. Všetky práva vyhradené.

Reklama

Diskusia