Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Správy

Svet

Video: Nákladiak s desiatkami ľudí sa zrútil do rokliny, z trosiek vytiahli aj telá detí












17.9.2019 (Webnoviny.sk) -


  • aktualizované 17. septembra 14:55




Na juhu Filipín zomrelo 20 ľudí a 14 ďalších utrpelo zranenia po tom, čo nákladiak, v ktorom sa viezli, spadol do rokliny.

Náčelník polície v provincii Južné Cotabato Joel Limson uviedol, že nákladné auto išlo po horskej ceste v mestečku Tboli, keď mu podľa všetkého zlyhali brzdy a následne zišlo z útesu. Na mieste prišlo o život 15 ľudí a ďalších päť podľahlo zraneniam v nemocnici.

Niektorí z vozidla vyskočili



Telá obetí z trosiek vytiahli policajti, dobrovoľníci Červeného kríža a dedinčania. Medzi mŕtvymi boli podľa Limsona aj deti vracajúce sa z rodinného stretnutia.

Šéf tamojšieho Červeného kríža Erwin Rommel del Carmen informoval, že niektorí pasažieri vozidla si zachránili život, keď z neho za jazdy vyskočili.

Smrteľné nehody sú bežné



Na videu, ktoré na internete zverejnili svedkovia nehody, možno vidieť horskú cestu bez kovovej alebo betónovej zábrany a pod ňou zničený nákladiak, ktorý je prevrátený na boku.

Smrteľné nehody sú na filipínskych cestách bežné. Dôvodom je nedostatočné presadzovanie dopravných predpisov, chatrné vozidlá či nedostatočné zábrany a značenie na cestách.







Viac k témam: tragická dopravná nehoda
Zdroj: Webnoviny.sk - Video: Nákladiak s desiatkami ľudí sa zrútil do rokliny, z trosiek vytiahli aj telá detí © SITA Všetky práva vyhradené.



© SITA Slovenská tlačová agentúra, prevádzkovateľ spravodajského portálu webnoviny.sk. Všetky práva vyhradené.

Reklama

Diskusia