Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Správy

Slovensko

Foto: Radovan si dlho slobodu neužil, chytili ho so stovkami dávok pervitínu












11.11.2019 (Webnoviny.sk) - Policajti zadržali 35-ročného muža, ktorý v aute prevážal minimálne 300 dávok pervitínu. Radovana kriminalisti prekvapili na Michalskej ulici v Hlohovci. Ako informovala trnavská krajská polícia, vo dverách Octavie našli päť vreciek s drogami na predaj, injekčnú striekačku a papierovú skladačku. Za drogy už bol v minulosti právoplatne odsúdený a život na slobode mu dlho nevydržal. Vyšetrovateľ ho obvinil z drogového zločinu. Stíhaný je vo väzbe. Za predaj a recidívu mu teraz hrozí prísnejšia sadzba, a to na 10 až 15 rokov.

Metamfetamín alebo ľudovo nazývaný aj pervitín, péčko, piko, perník, pedro patrí na Slovensku stále medzi najčastejšie predávané drogy, s ktorými začínajú experimentovať deti a mládež už na základných školách.

Polícia preto apeluje na verejnosť a rodiny, aby aj tejto téme venovali dostatočnú pozornosť a nepodceňovali prevenciu. Je lepšie hovoriť o rizikách skôr, ako potom riešiť následky, dodáva polícia.





Viac k témam: drogy, pervitín
Zdroj: Webnoviny.sk - Foto: Radovan si dlho slobodu neužil, chytili ho so stovkami dávok pervitínu © SITA Všetky práva vyhradené.



© SITA Slovenská tlačová agentúra, prevádzkovateľ spravodajského portálu webnoviny.sk. Všetky práva vyhradené.

Reklama

Diskusia