Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Správy

Slovensko

Polícia sa zamerala na kontroly dodržiavania opatrení v reštauráciách a fitness centrách, zistili 26 porušení












11.12.2020 (Webnoviny.sk) - Policajti počas uplynulých dní skontrolovali v 1 200 reštauráciách a 42 fitness centrách dodržiavanie opatrení v boji s pandémiou ochorenia COVID-19. Porušenia zistili v 26 prípadoch, ktoré následne oznámili na regionálne úrady verejného zdravotníctva.

Najviac porušení zistili v Banskobystrickom kraji (10) a Nitrianskom kraji (6), v Prešovskom kraji (5), po dve porušenia v Trnavskom a Žilinskom kraji a jedno v Trenčianskom kraji. V Bratislavskom a Košickom kraji nezaznamenala polícia žiadne porušenia. V tlačovej správe o tom informovala riaditeľka tlačového odboru Kancelárie ministra vnútra Barbara Túrosová.

Viac o téme: Koronavírus



Pokuty, ktoré sú oprávnené ukladať príslušné regionálne úrady verejného zdravotníctva, sú niekoľkonásobne vyššie ako sankcie ukladané políciou. Preto opätovne apelujeme na verejnosť, aby dodržiavala všetky opatrenia, a to nielen pod hrozbou sankcií, ale predovšetkým v záujme života a zdravia,“ zdôraznila polícia s tým, že podobné kontroly budú pokračovať aj naďalej.





Viac k témam: BBSK Banskobystrický samosprávny kraj, bezpečnostné opatrenia, Bratislavský samosprávny kraj (BSK), fitnes centrum, Košický kraj, Nitriansky kraj, pandemické opatrenia, Prešovský kraj, reštaurácie, Trnavský kraj, Žilinský kraj
Zdroj: Webnoviny.sk - Polícia sa zamerala na kontroly dodržiavania opatrení v reštauráciách a fitness centrách, zistili 26 porušení © SITA Všetky práva vyhradené.



© SITA Slovenská tlačová agentúra, prevádzkovateľ spravodajského portálu webnoviny.sk. Všetky práva vyhradené.

Reklama

Diskusia