Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Správy

Slovensko

SNS zatiaľ nepodporila Pellegriniho pred druhým kolom prezidentských volieb, ocenila však výsledok Harabina












24.3.2024 (SITA.sk) - Slovenská národná strana oceňuje výsledok Štefana Harabina v prvom kole prezidentských volieb. Zároveň pripomína, že predseda SNS Andrej Danko odstúpil z prezidentských volieb, aby nedochádzalo k triešteniu národných síl.

Viac o téme: Prezidentské voľby na Slovensku 2024



„Táto politika spájania národných síl pomohla vzniku vlády strán Smer-SD, Hlas-SD a SNS. Bez spájania národných síl by nevznikla vláda, ktorá nahradila vládu Ľudovíta Ódora. Je zrejmé, že ďalší osud prezidentských volieb je v rukách Petra Pellegriniho," uviedla SNS v stanovisku k prezidentským voľbám.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Volebná noc 1. kola prezidentských volieb na Slovensku 2024 (fotografie)

Národniari zároveň vyjadrili presvedčenie, že Pellegrini bez toho, aby si uvedomil potrebu tvrdého politického boja, len veľmi ťažko uspeje v súboji s Ivanom Korčokom.

Zobraziť fotogalériu k článku:
Prezidentské voľby na Slovensku 2024 (fotografie)

SNS bude presadzovať fyzické sčítavanie hlasov. „SNS je však presvedčená, že sa pri sčítavaní v záujme ich objektívnosti musíme prinavrátiť k ručnému sčítaniu, ako aj k vytváraniu novému systému kontroly volieb," uviedla v stanovisku, ktoré poskytla riaditeľka kancelárie predsedu SNS Zuzana Škopcová.



Zobraziť fotogalériu k článku:
Volebná noc Štefana Harabina (fotografie)



Zobraziť fotogalériu k článku:
Volebná noc Petra Pellegriniho (fotografie)

V prípade, ak sa vám nezobrazil zdieľaný obsah nad týmto textom kliknite sem






Viac k témam: Kandidát na prezidenta Ivan Korčok (Prezidentské voľby 2024), Kandidát na prezidenta Peter Pellegrini (Prezidentské voľby 2024), Kandidát na prezidenta Štefan Harabin (Prezidentské voľby 2024), Prezidentské voľby na Slovensku 2024
Zdroj: SITA.sk - SNS zatiaľ nepodporila Pellegriniho pred druhým kolom prezidentských volieb, ocenila však výsledok Harabina © SITA Všetky práva vyhradené.



© SITA Slovenská tlačová agentúra, prevádzkovateľ spravodajského portálu webnoviny.sk. Všetky práva vyhradené.

Reklama

Diskusia