Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Magazín

12. november 2013

Filmový večer sľubuje divácke lahôdky!

Milovníci strieborného plátna sa majú na čo tešiť. Občianske združenie Publikum.sk ponúkne v spolupráci s Kinom Úsmev v Hlohovci tri vynikajúce snímky.

Filmový večer sľubuje divácke lahôdky!

Občianske združenie Publikum.sk, ktoré v Trnave organizuje obľúbené podujatia NOCvKINE, prináša do Hlohovca v spolupráci s Kinom Úsmev špeciálny Filmový večer. Za spoločné vstupné 4 Eurá si budú môcť diváci v príjemnej atmosfére pozrieť tri vynikajúce snímky. Dve z nich dokonca neboli uvedené v našich kinách.

Podujatie Filmový večer v kine Úsmev sa uskutoční 15. novembra. Podrobnosti nájdete aj na Facebooku: https://www.facebook.com/events/1377279349181903/

Program:

19:00
GENERÁCIA X

(komediálna dráma, 108 min, 2005, r. Arie Posin, USA / Nemecko)

Čierna komédia o živote v typickom americkom satelitnom mestečku. Každý sa stará len sám o seba a o nič iné sa nezaujíma. Príbeh sa začína v okamihu, keď Dean Stiffle (Jamie Bell) nájde mŕtve telo svojho priateľa Troya. Vie, že nemá zmysel nikomu nič hovoriť, pretože by to beztak nikoho nezaujímalo. Čoskoro sa však ukáže, že Troy zobral peniaze miestnym drogovým dílerom a tí sú presvedčení, že Dean vie, kde sú ukryté. Ak im skrýšu neukáže, zabijú jeho mladšieho brata, ktorého uniesli. Pomýlili si však dieťa...

21:00
HAČIKÓ – PRÍBEH PSA

(dráma, 89 min, 2009, r. Lasse Hallström, USA/Veľká británia)

Dojemný príbeh o neuveriteľnom spojení medzi univerzitným profesorom a opusteným psom dostane nejedného diváka. Túlavý pes Hačikó sprevádza svojho nového pána každé ráno na stanicu, kde sa poobede vracia, aby ho privítal. Parker Wilson (Richard Gere) však jedného dňa nečakane zomrie. Verný Hačikó však bude svojho pána čakať deväť rokov, deň čo deň, na rovnakom mieste.

22:40
MR. BROOKS

(krimi dráma, 120 min, 2007, r. Bruce A. Evans, USA)

Earl Brooks je úspešný a vážený obchodník žijúci po boku svojej krásnej ženy a dospievajúcej dcéry, ktorá usilovne študuje na univerzite. Lenže zdanie klame. Sympatický obchodník je schizofrenik, ktorému jeho druhé ja stále našepkáva, aby vraždil. Na svojom konte má pán Brooks už slušný počet obetí, ale teraz si dával nejaký čas pauzu. Opäť však nastala jeho veľká chvíľa a čas na jednu malú nočnú vraždičku. Earl je precízny, všetko má dokonale naplánované, svoju obeť si vyhliadne, zistí si všetky detaily a potom vojde do bytu a bez zľutovania ju zastrelí. Jeho najnovším úlovkom sa stal milenecký pár, lenže Brooks prvýkrát vo svojej zabijáckej kariére urobil chybu. Nevšimol si roztiahnuté závesy.

Podrobnosti o podujatí nájdete postupne aj na adrese:
http://www.facebook.com/NOCvKINE
http://oz.publikum.sk/





Podobné témy
Včely liečia: Tajomstvo apiterapie
Včely liečia: Tajomstvo apiterapie
Trápia vás alergie, reuma, či nespavosť? Vyskúšajte včeliu terapiu! Tajomstvo apiterapie spočíva v liečivej sile medu, propolisu a včelieho jedu. Zažite relax v apidomčeku a vdychujte vzduch obohatený o včelí jed a feromóny. Včely vám pomôžu na ceste k zdraviu a vitalite!

Apidomček: Liečivá sila včiel a prírody pomôže zlepšiť vaše zdravie
Apidomček: Liečivá sila včiel a prírody pomôže zlepšiť vaše zdravie
Včelie produkty sú známe svojimi liečivými účinkami už tisíce rokov. Med, propolis, vosk, včelí jed a materská kašička sa používajú na liečbu rôznych zdravotných problémov, od kašľa a chrípky až po artritídu a reumatizmus.

Bývanie v Novom Hlohovci
Bývanie v Novom Hlohovci
Do kaviarne rovno v papučiach. Na mieste vybavíte lekárov, fitko či si posedíte v reštaurácii

Vaše sny o ideálnom bývaní splní Nový Hlohovec
Vaše sny o ideálnom bývaní splní Nový Hlohovec
Projekt Nový Hlohovec sa blíži do finále. Väčšina bytov už pozná svojich majiteľov. Ak uvažujete o modernom a bezpečnom bývaní pre vás a vaše deti, ponáhľajte sa.

Ako môžu Hlohovčania ušetriť na online nákupoch
Ako môžu Hlohovčania ušetriť na online nákupoch
Obchody sa zatvárajú, ale nákupná horúčka neutícha. V dnešnej dobe vám však kamenné obchody prakticky vôbec nemusia chýbať.