Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Magazín

20. február 2023

Bývanie v Novom Hlohovci

Do kaviarne rovno v papučiach. Na mieste vybavíte lekárov, fitko či si posedíte v reštaurácii

Bývanie v Novom Hlohovci

Výhody Hlohovca máme radi. Je to malé, pokojné mesto, plné svojej atmosféry, kultúry a ľudí, ktorí
ho robia nepochybne unikátnym. Vyťažili sme maximum z genia loci tohto mesta a vytvorili nový domov pre tých, ktorí tu chcú žiť svoj sen o bývaní.

Služby a obchody na jednom mieste

Komfort, pohodlie. Všade blízko. Bezpečie a modernosť. Ak vám byty v Hlohovci doteraz pri hľadaní neponúkli nič špeciálne, teraz sa to zmení. Staviame pre vás Nový Hlohovec. Priestor s bytmi pre
jednotlivcov i veľké rodiny. Moderné, veľkorysé a dispozične premyslené. Presne také, aby tu mal každý dostatok súkromia a vždy sa sem rád vracal.

Sledujeme najmodernejšie trendy a vieme, že bývanie už nie je iba samotný byt, ale celý komplex služieb a benefitov. Naši noví Hlohovčania určite ocenia, že priamo v centre ich bývania nájdu lekárov, vrátane odborných ambulancií a lekárne.

Fitness, nechty aj kaviareň

Do priestorov sme navrhli aj fitness centrum, kaviareň, reštauráciu či viaceré služby, kde si oddýchnete, ale aj skrášlite telo. Manikúra, pedikúra, kaderník či barber. Na veľké nákupy stačí prejsť iba cez cestu. Vyriešite úplne všetko od desiaty do školy, cez tuhy do pera až po krmivo pre psíka.

Oddychujte v relaxačnej zóne

Ak ste takéto pohodlie doteraz poznali iba zo zahraničných seriálov, je čas naladiť sa na túto vlnu aj u nás. Pretože súčasná doba potrebuje presne takéto riešenia. Vám tak zostane oveľa viac času
vychutnávať si oddych a pohodu s rodinou.

Tá je pre nás na prvom mieste. Aj preto v bytovom komplexe Nový Hlohovec nájdete multifunkčné ihrisko, zónu pre relax a posedenie s novými priateľmi, susedmi a takisto veľa zelene. Výhľad z vášho nového balkóna si rozhodne obľúbite.

Rýchla dostupnosť do miest

Prioritou je pre nás aj dostupnosť. Nie je totiž nič horšie ako uviaznuť ráno cestou do práce
v neprehľadnej premávke. Z Nového Hlohovca máte skvelé napojenie na rýchlostnú cestu do Nitry
a vďaka opravenému mostu cez Váh sa zlepšila aj dostupnosť diaľnice.

Z bytu do auta nasucho aj v daždi

O miesto na parkovanie budete mať vždy postarané. K bytovému komplexu patrí parkovací dom. Ani nepriaznivé počasie vás preto nemusí trápiť, vy budete vždy v suchu.

Vykročte za svojim novým bývaním. Nechajte sa očariť krásou a históriou Hlohovca. Poprechádzajte sa v tôni starých platanov, vybehnite na zámok, dajte si dobré hlohovecké vínko a vnímajte rytmus tohto mesta. Staňte sa Hlohovčanom ešte dnes.

Všetko o našom projekte nájdete na stránke www.novyhlohovec.sk. Spojte sa s nami a príďte si pozrieť vzorový byt. Radi vám túto lokalitu predstavíme osobne.





Podobné témy
Včely liečia: Tajomstvo apiterapie
Včely liečia: Tajomstvo apiterapie
Trápia vás alergie, reuma, či nespavosť? Vyskúšajte včeliu terapiu! Tajomstvo apiterapie spočíva v liečivej sile medu, propolisu a včelieho jedu. Zažite relax v apidomčeku a vdychujte vzduch obohatený o včelí jed a feromóny. Včely vám pomôžu na ceste k zdraviu a vitalite!

Apidomček: Liečivá sila včiel a prírody pomôže zlepšiť vaše zdravie
Apidomček: Liečivá sila včiel a prírody pomôže zlepšiť vaše zdravie
Včelie produkty sú známe svojimi liečivými účinkami už tisíce rokov. Med, propolis, vosk, včelí jed a materská kašička sa používajú na liečbu rôznych zdravotných problémov, od kašľa a chrípky až po artritídu a reumatizmus.

BÝVANIE V NOVOM HLOHOVCI: KOMFORT BEZ KOMPROMISOV
BÝVANIE V NOVOM HLOHOVCI: KOMFORT BEZ KOMPROMISOV
Dokonalý život, v ktorom je všetko na jednom mieste. Starosti minimalizované, očakávania, naopak, vybudené na maximum. A oprávnene. V Novom Hlohovci sme totiž tým najlepším nešetrili.

Vaše sny o ideálnom bývaní splní Nový Hlohovec
Vaše sny o ideálnom bývaní splní Nový Hlohovec
Projekt Nový Hlohovec sa blíži do finále. Väčšina bytov už pozná svojich majiteľov. Ak uvažujete o modernom a bezpečnom bývaní pre vás a vaše deti, ponáhľajte sa.

Ako môžu Hlohovčania ušetriť na online nákupoch
Ako môžu Hlohovčania ušetriť na online nákupoch
Obchody sa zatvárajú, ale nákupná horúčka neutícha. V dnešnej dobe vám však kamenné obchody prakticky vôbec nemusia chýbať.