Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Správy

Kultúra

Daniela Vojtasová je novou Miss Slovensko, na Miss Universe pôjde Kinga Puhová












25.6.2023 (SITA.sk) -


  • aktualizované 25. júna 17:18




Novou Miss Slovensko 2023 sa stala Daniela Vojtasová z Dolného Kubína. Rozhodla o tom porota počas finálového večera 24. júna. Vojtasová ju presvedčila nielen krásou, ale ukázala tiež, že je talentovaná, inteligentná, jednoducho osobnosť. Súčasne získala aj tituly Miss Skin, Miss Press a Miss Voice. Prvou vicemiss sa stala Petra Siváková a titul druhej vicemiss si odniesla Sonja Kopčanová.

Päťsto hostí v sále



V poradí 27. ročník súťaže Miss Slovensko vyvrcholil monumentálnym celovečerným programom v televízii JOJ.

Päťsto hostí v sále a státisíce divákov pri televíznych obrazovkách sledovalo cestu dvanástich slovenských dievčat „Nádherné mladé osobnosti, výrazné talenty, silné charaktery, všetky dievčatá boli v tomto ročníku mimoriadne. Všetky majú svoje silné príbehy, sny, životné ciele," uviedol usporiadateľ.

Prekvapením večera bolo udelenie ďalšieho titulu spojeného so svetovou súťažou. Riaditeľ súťaže Michael Kováčik odovzdal titul a korunku novej Miss Universe Slovakia 2023. Stala sa ňou Kinga Puhová, ktorá bude Slovensko reprezentovať na prestížnej svetovej súťaži Miss Universe vďaka spolupráci s českou Miss Essens.

Moderátor Boris Valábik



Na základe hlasovania divákov získala titul Eva Miss Sympatia 2023 Petra Siváková, Miss Gosh 2023 sa stala Daniela Vojtasová, titul Miss Smile 2023 si odniesla Nina Nemčoková.

O korunku novej kráľovnej krásy bojovalo celkovo 12 finalistiek, ktoré vybrala porota na semifinálovom kole v januári. Absolvovali spolu niekoľko sústredení a workshopov. Večer plný ženskej krásy moderoval Boris Valábik a Marek Polomský, vystúpili na ňom Adam Pavlovčin - ADONXS, Emma Smetana a Jordan Haj. Finalistky sa počas finálového večera predviedli hneď v niekoľkých kolekciách.

V rámci talentových čísiel nechýbala akrobacia, tanec, spev, hry na rôzne hudobné nástroje, umelecká akrobacia vo forme Pooldance a dokonca ani box. Víťazka 27. titulu Miss Slovensko spolu s titulom získala honorovanú zmluvu s organizátorom LGM Production, postup na svetovú súťaž a mnohé ďalšie ceny.





Viac k témam: Miss Slovensko 2023, Miss universe, Súťaž krásy
Zdroj: SITA.sk - Daniela Vojtasová je novou Miss Slovensko, na Miss Universe pôjde Kinga Puhová © SITA Všetky práva vyhradené.



© SITA Slovenská tlačová agentúra, prevádzkovateľ spravodajského portálu webnoviny.sk. Všetky práva vyhradené.

Reklama

Diskusia