Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Magazín

20. august 2013

Hlohovčania sa dočkajú vynovenej pošty

Stiesnené a nemoderné priestory už čoskoro nahradí vynovený interiér. Pribudne i klimatizácia.

Hlohovčania sa dočkajú vynovenej pošty

Tunajšia pošta v centre mesta dostane modernejšiu podobu. Vďaka rekonštrukcii sa môžu Hlohovčania tešiť na vynovené priestory. Otváracie hodiny stavebné úpravy neovplyvnia.

Rekonštrukcia potrvá do konca októbra

„Rekonštrukcia prebieha od 3. augusta a potrvá do konca októbra,“ informovala hovorkyňa Slovenskej pošty Stanislava Pondelová. Ako ďalej dodala, pôjde o obnovu interiéru. Priestory pre verejnosť sa zväčšia a spríjemní sa prostredie nielen pre zákazníkov, ale i zamestnancov. Úpravy zrealizuje bratislavská firma Renoving.

Súčasťou je i klimatizácia

V minulosti sa tu mnohí, najmä v letnom období, sťažovali na ťažko dýchateľný vzduch. Dobrou správou je, že i po tejto stránke sa situácia zlepší. „Súčasťou plánovanej rekonštrukcie je aj inštalácia klimatizácie,“ uviedla Pondelová.

Počas tohto obdobia sa otváracie hodiny meniť nebudú. K zmene by došlo iba vtedy, ak by rozsah stavebných prác prítomnosť klientov nepovoľoval. „Rekonštrukcia je nastavená v etapách tak, aby nemala dopad na kvalitu poskytovania služieb zákazníkom,“ dodala hovorkyňa. O prípadnej dočasnej zmene otváracích hodín bude spoločnosť včas informovať.