Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Magazín

28. máj 2015

Pozývame vás na DobroPark 2015

Nadácia Pomoc jeden druhému a Mesto Hlohovec vás pozýva na prvý „DobroPark 2015“.

Pozývame vás na DobroPark 2015

Nadácia Pomoc jeden druhému a Mesto Hlohovec Vás pozýva na prvý „DobroPark 2015“. Ide o priateľské stretnutie dobrovoľníkov a handicapovaných detí z Klubu Kľúčik Hlohovec a Domova sociálnych služieb Pastuchov, ktoré bude prebiehať formou výtvarného a hudobného workshopu.

Dobrovoľníci, ktorými sú maturanti zo Strednej odbornej školy - odbor propagačná grafika, sa stretávali s handicapovanými deťmi počas celého školského roku. Študenti pripravovali pre deti dvakrát mesačne výtvarné workshopy. Tieto sa konali v priestoroch Spojenej školy. Hudobné workshopy pravidelne pripravoval muzikoterapeut Mgr. Marcel Durák. Počas školského roku 2014/2015 sa konalo 7 výtvarných a 3 hudobné workshopy. Fotografie zo stretnutí ako a všetky informácie nájdete na facebooku „Nadácia Pomoc jeden druhému“ a na webstránke: www.pomocjedendruhemu.sk/dobrovolnictvo.

DobroPark 2015 je prvé podujatie tohto druhu v Hlohovci.  Verejnosť bude mať možnosť zblízka vidieť i pripojiť sa k dobrovoľníkom. Cieľom podujatia je nenútenou formou ukázať ľuďom ako prebiehajú dobrovoľnícke workshopy a zvýšiť tak povedomie o dobrovoľníckej činnosti pre handicapované deti. Ide o posledné dobrovoľnícke workshopy počas tohto školského roku.

Nadácia Pomoc jeden druhému organizuje toto podujatie s finančnou podporou Mesta Hlohovec. Spoločne pozývame všetkých na stretnutie v parku na námestí sv. Michala pri kostole sv. Michala v piatok 12.6.2015, v čase od 13,00 do 17,00 hod.

Nadácia Pomoc jeden druhému so sídlom v Hlohovci sa venuje pomoci druhým od roku 2005. Cieľom je pomôcť deťom a dospelým, ktorí sú zdravotne ťažko postihnutí a taktiež rodinám s nižším príjmom. Ak sa chcete stať dobrovoľníkom aj vy alebo pomôcť iným spôsobom, zaregistrujte sa na stránke nadácie a zapojte sa do ďalších aktivít.

Zuzana Hrinková Siebenstichová
Referentka MsÚ Hlohovec pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy





Podobné témy
DOBROPARK je len jeden
DOBROPARK je len jeden
Posledný májový piatok je za nami a s ním aj skvelá akcia DobroPark 2016.

DOBROPARK pokračuje v tradícii
DOBROPARK pokračuje v tradícii
Nadácia Pomoc jeden druhému a Mesto Hlohovec Vás srdečne pozýva na druhý ročník akcie „DOBROPARK“ 2016.

Ako si tu len tak tvoríme...
Ako si tu len tak tvoríme...
Nadácia Pomoc jeden druhému pripravuje tvorivé workshopy pre handicapované deti už druhý školský rok.

DobroPark začal novú tradíciu
DobroPark začal novú tradíciu
Zaujímavé podujatie zavŕšilo celoročné aktivity dobrovoľníkov, ktorí sa venovli handicapovaným deťom.

Vďaka grantovému fondu získali novú rehabilitačnú pomôcku
Vďaka grantovému fondu získali novú rehabilitačnú pomôcku
V Centre Nadácie POMOC JEDEN DRUHÉMU úspešne využívajú dynamický vertikalizátor.