Hlohovec
Pravá stránka Hlohovca



Magazín

11. november 2015

Vianočné trhy v Hlohovci potrvajú desať dní. Budú krajšie a lepšie.

Nový organizátor sľubuje skvalitniť tradičné podujatie. Sprístupnená bude aj mestská veža.

Vianočné trhy v Hlohovci potrvajú desať dní. Budú krajšie a lepšie.

Organizácie Vianočných trhov v Hlohovci sa na ďalšie štyri zimy chopí miestna marketingová a eventová agentúra All Marketing, ktorá má s organizovaním podobných podujatí  už isté skúsenosti. Má na konte úspešné podujatia ako Stredoveké dni v Hlohovci, Fraštacký trh, či Vinársku uličku. Organizátori pristúpili k trhom s ambíciou priniesť do Hlohovca pravú vianočnú atmosféru a ich predstava je jasná aj v ďalších otázkach.

„Boli by sme radi, aby sa trhy niesli v jednotnom vizuálnom štýle a aby mali kvalitných predajcov. Podporiť chceme ľudových umelcov, domáce súbory a organizácie. Z trhov by sme radi spravili podujatie, ktoré sa priblíži obľúbeným trhom vo väčších mestách,“ uviedol organizátor vianočných trhov Peter Kolišťanik.

„Na trhy sa nedostane každý predajca, zopár záujemcov sme boli nútení vyradiť najmä z dôvodu nevhodnosti produktov. Výber stánkarov podlieha dôkladnému preverovaniu, rozhodujúca je hlavne kvalita, ale aj poctivosť a ochota predajcov prispôsobiť sa zvýšeným štandardom,“ dodal usporiadateľ.

Na ľudí čaká aj hudobný a zábavný program

Okrem všakovakých vianočných dobrôt, sú pre Hlohovčanov pripravené koncerty a vystúpenia. Fontána pred kostolom bude upravená na dočasné pódium, na ktorom sa počas desiatich dní od 11. do 20. decembra predstavia deti z miestnych materských a základných škôl, taktiež členovia klubu dôchodcov, ako aj ľudové a umelecké súbory, či rôzni muzikanti a kapely.

Do vianočných trhov chce organizátor zapojiť aj neziskové organizácie, ktoré budú mať na podujatí vlastné stánky a budú môcť prezentovať svoju prácu alebo zrealizovať verejnú zbierku. Cieľom je, aby sa Námestie sv. Michala počas trhov stalo nielen miestom zábavy, ale aby reálne odrážalo posolstvo tohto krásneho sviatku, ktorým je priniesť pomoc a radosť tým, ktorí to potrebujú.

Sprístupnenie mestskej veže

Veľkou zaujímavosťou budú aj pravidelné výstupy na mestskú vežu Kostola sv. Michala, ktorá bude sprístupnená verejnosti po dlhej a náročnej rekonštrukcii vôbec po prvýkrát! Taktovku nad touto aktivitou prevezme Vlastivedné múzeum v Hlohovci.

Info pre predajcov

Ak máte vo svojom okolí resp. niekoho poznáte, kto by rád predával vianočné skvosty typu - medovníky, vianočné oblátky, vianočné ozdoby, vianočnú keramiku, či iné vianočné orientované doplnky, posuňte kontakt na e-mail [email protected] alebo kontaktujte číslo 0905/905 686.

Vianočné trhy sa uskutočnia v termíne 11. – 20. decembra 2015 v okolí Kostola sv. Michala v Hlohovci.

Podrobný program, ako aj všetky ďalšie informácie budú postupne aktualizované na na stránke www.allmarketing.sk alebo facebookovej stránke All Marketing.

(Tlačová správa All Marketing)





Podobné témy
Finálny program Vianočných trhov v Hlohovci 2015
Finálny program Vianočných trhov v Hlohovci 2015
Nové vianočné trhy potrvajú až desať dní.

Advent rozvoňala verejná zabíjačka
Advent rozvoňala verejná zabíjačka
Vianočné trhy už začali. Pozrite si fotopostrehy z podujatia.